Empresa neteja ecològica Cerdanya

Neteges a la Cerdanya

Comunitats | Pàrquings | Domicilis

Segones residències | Lloguer turístic

*Sempre que sigui possible.

Empresa de neteja a la Cerdanya

Prestem serveis de neteja a la Cerdanya. Contracta’ns per mantenir sempre en perfectes condicions el teu edifici, domicili habitual, segona residència o qualsevol instal.lació. Per dins i per fora si així ens ho proposes.

Els nostres professionals i la nostra experiència són al teu servei. Treballem amb serietat i rigor, aconseguint sempre els millors resultats. Amb els nostres serveis de neteja a tota la Cerdanya pots estar tranquil. Ens encarreguem de tot.

Hi ha moltes empreses que ofereixen serveis de neteja a la Cerdanya, però nosaltres som diferents: Incorpora’m és un projecte amb valor social perquè incorpora a persones amb discapacitats intel.lectuals.

Contractar els nostres serveis de neteja a la Cerdanya no només us proporciona un servei de neteja excel·lent, sinó que també ajuda a promoure la inclusió social i el desenvolupament sostenible de la comunitat

Els nostres serveis de neteja

Et presentem els serveis de neteja que oferim a a la Cerdanya. Tant si ets particular, empresa o comunitat de propietaris podem ajudar-te.

Si esteu buscant una empresa de neteja a la Cerdanya compromesa amb la societat i amb el medi ambient compteu amb Incorpora’m.

Neteja de comunitats a la Cerdanya

Tenim experìencia en la neteja de comunitats de propietaris a la Cerdanya. A Incorpora’m analitzem les necessitats de cada comunitat per oferir una neteja de qualitat al millor preu

Prestem serveis de neteja integrals a tota mena d’edificis residencials i urbanitzacions. Tenim cura de l’entrada, el vestíbul, l’escala, l’ascensor, els vidres i tot el que calgui. Per dins i per fora si tu ho vols.

Garantim acabats professionals amb l’ús del producte adequat a cada superfície. A més, sempre que podem fem la neteja amb productes ecològics.

Una bona neteja de la comunitat ajuda al bona ambient entre els veïns, fomenta que tothom en tingui cura. Ffins i tot, contribueix a mantenir el preu de les vivendes.

La neteja de les comunitats pot ser una tasca complicada, ja que implica mantenir neta una gran quantitat d’espais comuns. Des dels passadissos fins a les àrees de joc i jardins, totes aquestes zones requereixen una neteja regular per mantenir-les en òptimes condicions. A més, una neteja deficient pot portar a problemes de salut, així com a un aspecte descuidat de la comunitat, el que pot afectar la seva imatge.

Som molt conscients de que la neteja de la comunitat contribueix a presrevar les zones comunes netes i salubres.

Neteja de pàrquings a la Cerdanya

Empresa neteja ecològica Cerdanya

Els pàrquings son l’espai dels edificis on més brutícia s’acumula. Per mantenir-los nets cal un servei de neteja especialitzat en pàrquings.

A Incorpora’m tenin els especialistes, la maquinària i els productes adequats per aconseguir un acabat òptim. Mantenir un pàrquing net i endreçat no és una tasca senzilla: necessita productes concrets per a cada zona.

Per tal d’afrontar la neteja d’un pàrquing cal fer una valoració per analitzar el número de places, el material del paviment, la il.luminació, els accessos, etc.

Si necessita un servei de neteja de pàrquings a qualsevol punt de la Cerdanya posis en contacte amb nosaltres i l’informarem. Estem preparats per a fer una neteja de xoc, una neteja profunda o un manteniment regular.

Ens podem ocupar de netejar tots els racons del pàrquing: des de les papereres a les portes, les rampes o les places.

Netegem el vostre parking adaptan-nos a les vostres necessitats, amb professionals altament qualificats i compromesos amb la protecció del medi ambient. Amb Incorpora, podeu estar segur que els vostres parkings estaran nets, segurs i en òptimes condicions per a l’ús diari.

Incorpora està compromesa amb la inclusió social i laboral de les persones amb discapacitat intel·lectual, Per això, oferim als treballadors treballadors un entorn laboral adaptat a les seves necessitats i habilitats. Els treballadors amb discapacitat intel·lectual de Incorpora reben una formació especialitzada per tal de realitzar la seva tasca amb eficàcia i professionalitat.

Neteja de domicilis a la Cerdanya

La neteja del propi domicili és una tasca feixuga que sovint no podem fer per manca de temps. Et proposem deixar-ho a les nostres mans perquè puguis fer la teva vida amb la tranquilitat de tenir casa teva sempre neta i endreçada.

Ens ajustem a les teves necessitats i horaris per garantir-te un servei de qualitat. Realitzem una neteja a fons de totes les estances del teu domicili, des dels banys fins a la cuina i les habitacions.

Amb la nostra empresa, t’assegurem una neteja completa de totes les zones de la teva casa, eliminant pols, brutícia i bacteris. Utilitzem productes de neteja de primera qualitat i tècniques eficients per a garantir la salut i el benestar de la teva família.

I, sempre que es pot, fem servir productes ecològics.

Els professionals d’Incorpora saben com mantenir els domicilis nets i ordinaris, eliminant les tacades i les brutícies de les superfícies de tot tipus, incloent-hi les cuines, els banys, els menjadors i altres zones comunes. Utilitzen productes de neteja ecològics i tecnologia de neteja de darrera generació, garantint un impacte mínim sobre el medi ambient i la salut dels usuaris dels domicilis i els nostres treballadors.

A més, Incorpora’m té una àmplia experiència en netejar domicilis, ja que coneixen les necessitats específiques d’aquest tipus d’espais. Els professionals de Incorpora’m saben com adaptar-se a les diferents necessitats dels clients, i oferir un servei de neteja de qualitat adaptat a les necessitats de cada cas.

Neteja de segones residències a la Llívia

neteja de segona residència

A Incorpora’m, oferim un servei de neteja especialitzat en segones residències a Llívia. A més de la neteja a fons, també fem una revisió completa de la casa per detectar fuites d’aigua, gas o desperfectes que puguin causar problemes a llarg termini.

Comptem amb professionals altament qualificats i compromesos en la neteja i el manteniment de segones residències. Ens assegurem que tots els racons de la casa estiguin nets i endreçats, incloent-hi la neteja de vidres, cortines i altres detalls que fan la diferència.

Entenem que cada segona residència és única, per això adaptem el nostre servei de neteja a les necessitats específiques de cada client. Podem fer la neteja una vegada al mes o de forma regular, segons les preferències dels propietaris.

Amb el nostre servei de neteja de segones residències a Puigcerdà, els propietaris poden estar tranquils sabent que la seva casa està en bones mans. Contacteu amb nosaltres per obtenir més informació sobre el nostre servei de neteja de segones residències i la nostra revisió completa de la casa.

A Incorpora’m creiem que la neteja ecològica és la millor opció per al planeta i per a les persones. Per això, utilitzem productes de neteja ecològics, que són respectuosos amb el medi ambient i la salut de les persones. Aquesta opció de neteja no només ajuda a mantenir l’entorn més saludable, sinó que també ajuda a reduir l’impacte de les substàncies químiques en la salut de les persones i en les instal·lacions.

A més, a Incorpora’m també ens importa la inclusió social dels treballadors amb discapacitat intel·lectual. Els nostres treballadors amb discapacitat intel·lectual reben una formació especialitzada per a realitzar la seva tasca amb eficàcia i professionalitat. Això els permet tenir una feina i una font de subsistència, així com una major integració social. La inclusió social dels discapacitats és un dels nostres valors i un dels objectius fonamentals de la nostra empresa.

Neteja per al lloguer turístic a Alp

A Incorpora’m som conscients que la neteja del lloguer turístic és una tasca vital per garantir la satisfacció dels hostes i, per tant, la fidelització dels clients i l’èxit del negoci. Per això, oferim un servei de neteja complet i personalitzat per a lloguers turístics a Alp.

Ens encarreguem de netejar i preparar la vivenda per als nous hostes, de manera que tot estigui en perfecte estat perquè els visitants se sentin còmodes i satisfets durant la seva estada. Ens ocupem de canviar la roba de llit i tovalloles per als nous hostes i, si cal, deixem accessoris addicionals per als visitants, com ara gel de dutxa, xampú o sabó.

Netegem a fons tota la propietat destinada a lloguer turístic a la Cerdanya. Això inclou la neteja de cuines, banys, dormitoris, salons i altres espais comuns. També ens encarreguem de la neteja de roba de llit, tovalloles i altres accessoris.

La nostra tasca no es limita a la neteja superficial. Ens assegurem de netejar a fons i desinfectar totes les àrees i superfícies de la vivenda, incloent-hi les zones de major tràfic com la cuina, els banys i les habitacions.

A més, utilitzem productes de neteja ecològics i respectuosos amb el medi ambient per garantir que la neteja sigui saludable i segura per als hostes i treballadors.

Amb el nostre servei de neteja del lloguer turístic a Puigcerdà, els propietaris poden estalviar-se molta feina i temps, ja que ens ocupem de tot el procés de neteja i preparació de la vivenda.

A més, els propietaris poden estar segurs que la neteja serà de la més alta qualitat, garantint la satisfacció dels hostes i, per tant, l’èxit del seu negoci.

A més de la neteja, ens ocupem també de la reposició d’articles de neteja i higiene, com ara paper higiènic, sabó de mans, gel de dutxa, xampú, etc. Així, els propietaris no han de preocupar-se per aquests detalls i els hostes sempre troben tot el necessari per al seu confort durant l’estada.

Si llogues el teu aparatament o xalet per a estades turístiques a Puigcerdà, la nostra empresa de neteja està disposada a proporcionar-te un servei personalitzat i de qualitat.

Contacta’ns per obtenir més informació sobre els nostres serveis de neteja per a lloguer turístic a Puigcerdà.

Masovers a la Cerdanya

Empresa neteja ecològica Cerdanya

El nostre servei de masoveria per a cases o apartament a la Cerdanya us ofereix la tranquil·litat que necessiteu per gaudir de la vostra segona residència sense haver de preocupar-vos per la seva gestió i manteniment.

El nostre servei de masoveria inclou la vigilància i la resolució de problemes relacionats amb l’aigua, el gas o qualsevol subministrament. També ens ocupem del trasllat de llenya per a la llar de foc o la calefacció. Ens assegurem que la vostra segona residència estigui sempre en perfecte estat, independentment de si hi sou o no.

Supervisem i gestionem el jardí i la piscina de la vostra segona residència, garantint que estiguin en òptimes condicions durant tot l’any. A més, ens encarreguem de tots els aspectes relacionats amb la seguretat de la vostra segona residència, realitzant inspeccions periòdiques i prenent les mesures necessàries per garantir que la vostra propietat estigui sempre segura i protegida.

És

Som

Empresa neteja ecològica Cerdanya

Neteja d’oficines

Neteja d’empreses

Masoveria

Empresa neteja ecològica Cerdanya

Serveis de neteja, inclusió social i ecologia a la Cerdanya

Som un projecte d’inserció laboral per a persones discapacitades situat a la Cerdanya

neteges a la la seu d’urgell

Incorpora’m no és només una empresa de neteja. Treballem per a la inclusió laboral per a persones discapacitades a la Cerdanya.

Volem que ningú quedi exclòs del mercat laboral a causa d’una discapacitat per prejudicis o desconeixement. I alhora volem oferir un bon servei.

Tothom té el seu lloc i tothom mereix una oportunitat. T’oferim participar en un projecte que contribueix a una societat més igualitària i lliure de barreres.

A Incorpora’m busquem una oportunitat d’acord amb el perfil de cada persona i vetllem per la satisfacció de client i treballador.

Creiem que tothom ha de poder treballar

neteges a la la seu d’urgell

Tenir una feina remunerada i estable és molt important per a les persones amb discapacitat. Com tots, necessiten sentir-se útils i desenvolupar les seves capacitats. I quan ho aconsegueixen, el compromís que tenen amb la feina és total.

Molt sovint hi ha un talent amagat que només aflora si se’ls dona la oportunitat. Donar-los suport és ajudar-los a ells i ajudar-nos a tots.

A Incorpora’m creiem en tothom i volem ser un exemple per altres empreses i per a la societat. Entre tots aconseguirem fer visible que la inserció laboral de les persones discapacitades és possible i positiva.

Explican’s quin servei de neteja necessites i et donarem resposta el més aviat possible

Digue’ns quan et va bé que et truquem

Els nostres valors

Qualitat

Fem neteja de qualitat. Utilitzem els productes i les tècniques adequades per a cada superfície.

Alegria

Els nostres treballadors estan orgullosos de la seva feina. Són feliços fent-la i ho transmeten.

Ecologia

Utilitzem productes de neteja ecològics sempre que es pot. Tenim cura del medi ambient i de la teva salut

Explican’s quin servei de neteja necessites i et donarem resposta el més aviat possible

Digue’ns quan et va bé que et truquem

Serveis de neteja a tota la Cerdanya

Prestem serveis de neteja a tota la Cerdanya . Disposem de vehicles per desplaçar-nos allà on calgui. Tenim els treballadors, la maquinària i els productes per fer la millor neteja.

Fem neteja d’edificis, domicilis, aparcaments, segones residències i tota mena d’empreses i instal.lacions públiques o privades. Estem preparats per afrontar qualsevol repte.

El nostre equip supervisa i garanteix una neteja de qualitat. Formem i motiven els treballadors perquè cada dia ho facin millor. Busquem l’excel.lència en el que fem perquè ens ho prenem com un repte vital: volem demostrar la valua professional de les persones amb discapacitat.

Els resultats ens avalen. Els clients de la Cerdanya que han escollit Incorpora’m estan satisfets amb els nostres serveis de neteja.

El que diuen dels nostres serveis

Res millor que saber què opinen els que ja han provat els nostres serveis de neteja. Els resultats ens avalen. Els clients que han escollit Incorpora’m están molt satisfets amb els nostres serveis de neteja a la neteja.

valoración de 5 estrellas
valoración de 5 estrellas
valoración de 5 estrellas
valoración de 5 estrellas
valoración de 5 estrellas
M’ha sorprès molt l’esforç que hi posen els nois de Incorpora’m.
Marcel Joan
Carnisser
valoración de 5 estrellas
valoración de 5 estrellas
valoración de 5 estrellas
valoración de 5 estrellas
valoración de 5 estrellas
La nostra comunitat necessitava una empresa de neteja. Vam trobar aquesta i n’estem molt satisfets.
Mercè
Recepcionista

Com a empresa de neteja, ens prenem molt seriosament la salut i la seguretat dels nostres treballadors i clients. Per això, implementem una sèrie de mesures per garantir un entorn de treball saludable i segur.

El nostre personal reben formació sobre els riscos associats al seu treball i com prevenir-los. A més a més, identifiquem els possibles perills en el lloc de treball i adoptem les mesures adequades per prevenir-los.

Fomentem la salut i la seguretat en el lloc de treball proporcionant als nostres treballadors les eines, el material i l’equipament necessaris per fer la seva feina de manera segura. També proporcionem l’equip de protecció individual adequat per al tipus de tasca que estan realitzant.

Ens assegurem que els nostres treballadors manipulin els productes químics de neteja de manera segura i que els nostres equipaments estiguin en bon estat per evitar accidents i assegurar un funcionament eficaç.

Finalment, comuniquem clarament les instruccions de seguretat als nostres treballadors i clients per prevenir accidents i garantir una neteja eficaç. Per a nosaltres, la salut i la seguretat són una prioritat i ens assegurem que les nostres operacions de neteja es realitzen de manera segura i eficaç.

Contacta’ns

Si vols informació sobre els nostres serveis de neteja pots trucar-nos, enviar un Whatsapp, un correu o sol-licitar una trucada.

Formulari de contacte

Envia’ns un correu electrònic i explica’ns el que necessites

Et truquem nosaltres

Deixa’ns el telèfon i et truquem